• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 07.04.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Звільнення Луценка: думки і реакція

7 квітня Президент України Віктор Янукович помилував низку засуджених, серед яких колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Вашій увазі заяви деяких українських та європейських політиків і експертів на звільнення екс-міністра.

Українцям підвищать плату за стаціонарний телефон

НКРЗІ вирішила підвищити абонентську плату за користування стаціонарним телефоном: з 1 травня - на 7% для городян і на 10% для сільських мешканців, а з 1 листопада - ще на 15% для сільських жителів.

Контрабандний бензин може заполонити Україну

Підвищення акцизу на нафтопродукти відповідно до європейських стандартів збільшить кількість контрабанди на ринку України.

Мазурка підозрюють в смерті 21 людини

Досудове розслідування щодо одного з найгучніших і найзагадковіших злочинів минулого року – розстрілу в столичному гіпермаркеті «Караван» – завершено.

Вони не любили Шустера, або Повстання честі

Можна, звичайно, робити вигляд, що ми про Європейський союз та демократичні цінності, але насправді мова давно вже йде про насильство. Про те, хто кому хитріший і більш боляче вріже.

Тест-драйв нового покоління Renault: комплектація «Треба брати»

Контракти протестували нове покоління бестселерів Renault: Logan, Sandero і Sandero Stepway.

Купідон відпочиває: хто і як заробляє на прагненні людей до шлюбу

Персональний пошук другої половини за допомогою професійної свахи коштує не дешево - від $3 тис. до $20 тис. Але хіба пошук чоловіка/дружини власника або спадкоємця великого бізнесу може бути дешевше хедхантингу якогось маркетинг-директора?! 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»