• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 07.09.2014 р.

Про що говорять цього ранку

Крим на карантині: водіїв просять не їхати на півострів

У російській «Єдиної транспортної дирекції» закликали водіїв утриматися з 6 по 7 вересня від поїздок до Криму і по можливості перечекати негоду на материковій частині Росії.

НАТО має зупинити Путіна - Лех Валенса

Засновник "Солідарності" Лех Валенса впевнений, що Путіну треба дати зрозуміти: російському ведмедю не дозволено накладати лапу на польську територію.

Патріотизм одеситів виявився сюрпризом для Путіна

Відомий російський опозиціонер, віце-прем'єр в уряді Єльцина, Альфред Кох впевнений, що Путін не рушить у південні регіони України, тому що там занадто високий рівень патріотизму і ненависті до Путіна.

Біженців з Донбасу відправляють до Якутії без посібників - російський правозахисник

Станом на 1 вересня в Республіку Саха (Якутія) в організованому порядку прибуло 185 переселенців. Інформація про те, що переселення буде організовано саме в Якутію, була надана за 2 години до вильоту. Повідомляє президенту, уряду та парламентаріям член Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Яна Лантратова.

Путіну потрібен проросійський кістяк в Раді - Доній

Кремль не зацікавлений у повному захопленні Луганщини та Донеччини до виборів до Верховної Ради України, тому що таким чином була б зменшена можливість проходження відверто проросійських депутатів. Таку точку зору висловив в інтерв'ю радіо "Свобода" нардеп Олесь Доній.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»