• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Відображаємо номер податкової накладної в графі 4 розділу ІІ Реєстру ПН 

Як правильно відобразити номер податкової накладної в графі 4 розділу ІІ Реєстру виданих та отриманих податкових накладних, якщо податкову накладну було виписано "спецрежимником" (мається на увазі : "1/2/" чи "1/2")?

Включення суми ПДВ до податкового кредиту: окремі нюанси

Чи має право з 1 січня 2015 р. платник податку при визначені граничної суми ПДВ для отримання права на складання податкової накладної врахувати суму ПДВ по отриманій податковій накладній, яку в подальшому не буде включено до складу податкового кредиту у декларації з ПДВ з огляду недостатнього документального підтвердження таких витрат у податковому обліку?

Суточные являются обязательной выплатой при любой служебной командировке 

ТОВ зарегистировано в г. Киев. Сотрудник едет в командировку от предприятия в город, где имеет прописку. Может ли предприятие не выплачивать суточные, если сотрудник проживает у себя в этом случае?

Розмір мінімальної зарплати на 2014 рік - 1218 гривень на місяць

Яка мінімальна зарплата на 2014 рік? Яким це прописано законом?

Спрощенці, які не використовують працю найманих осіб, єдиний податок не платять

Платник єдиного податку другої групи без найманих працівників перебуває у декретній відпустці, доходів не отримує. Чи можливо не платити єдиного податку?

На дату здійснення госпоперації - продажу валюти - у бухобліку виникають курсові різниці

Чи виникають у платника єдино податку - юрособи курсові різниці від продажу валюти?

Законодавством не заборонено заправляти службове авто в неробочий час

Чи буде порушенням, якщо працівник заправляє службовий автомобіль (що належить підприємству або орендується ним) у позаробочий час чи у вихідний день? Чи можна списувати придбане пальне та включати його до витрат у податковому обліку, чи є це додатковим благом працівника?

Проводим расчет среднего заработка мобилизованного сотрудника

На предприятии мобилизовали сотрудника который работал по сокращенному рабочему времени (по 4 часа), оклад - 3000,00 (платили 1500,00). Как рассчитывать ему среднюю ЗП для выплат? Из 3000,00 или из 1500,00грн? И как эти деньги возмещать?

Дивіденди остаточно оподатковуються під час їх нарахування платнику за ставкою 5%

У фермерському господарстві 2 засновники фізичні особи, які сформували статутний фонд (70% і 30%). Як оподатковуються дивіденди, якщо статутом не передбачено фіксованого розміру дивідендів?

Налогоплательщик, который по итогам прошлого отчетного года не получил прибыль, должен подать декларацию

На предприятии сдана декларация по налогу на прибыль за 2013 г. с показателем 82 тыс грн налога на прибыль к уплате. На данный момент обнаружилось, что в декларации ошибка и налоговые обязательства завышены. То есть, если написать декларацию правильно, то по итогу 2013 г. убыток. Как правильно исправить показатели, что бы исправление не привело к штрафам?

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»