• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Повідомлення про прийняття на роботу подаємо за допомогою програмного забезпечення від ДФС

За допомогою якого програмного забезпечення подавати до органу ДФС Повідомлення про прийняття працівника на роботу?

Виправляємо помилки попередніх періодів у декларації з ПДВ за липень

В декларації з ПДВ за червень не вказали дві податкові накладні. 5 серпня подали уточнюючий розрахунок. Чи потрібно при заповненні рядків 20.1 та 20.2 в декларації за липень переносити цифри з рядків 24 та 31 декларації за червень?

Відпустка з подальшим звільненням: порядок розрахунку

Працівник пішов у відпустку з 19.03.2015 р. на 24 дні. 15.04.2015 р. його звільнили. Як правильно розрахувати відпускні, якщо загальний виплачений дохід у березні перевищив 1710 грн?

Поворотна фінансова допомога: нюанси надання та обліку

Який порядок надання та повернення поворотної фінансової допомоги засновником фермерського господарства - платником єдиного податку 4 групи? Як провести таку операцію в бухобліку та яка форма розрахунків?

Нараховуємо єдиний внесок на зарплату працівника-інваліда

Як розраховується розмір єдиного внеску на заробітну плату працівника-інваліда, який працює у фізичної особи-підприємця, за умови отримання ним заробітної плати у розмірі, меншому за мінімальний?

У декларації не відображено переплату з ПДВ: наслідки для платника

Які для платника податків наслідки не відображення в декларації ПДВ за липень/3 квартал 2015 р. у рядку 20.2 суми переплати з ПДВ? Що буде з сумами після подання декларації?

Платник самостійно може звірити стан своїх розрахунків по кожному податку 

Чи оприлюднюється та розміщується на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України інформація щодо платників, у яких є податковий борг?

Взаєморозрахунки за будівельні роботи здійснюються на підставі форм № КБ-2в та № КБ-3 

Компанія займається встановленням систем вентиляції та кондиціювання. При виконанні робіт використовують розхідні матеріали. Чи обов'язково на такі роботи робити кошторис?Як правильно виписати податкову накладну

Реєстрація коригування до податкової накладної, виписаної на неплатника

У жовтні 2014 р. юрособою виписано накладну на неплатника (фізособа). Сума 200000,00 з ПДВ. Податкова не зареєстрована. У серпні 2015 р. по цій угоді було відвантаження на 15000,00 та повернення коштів 5000,00. Які дії для реєстрації коригування до податкової накладної за 2014 р.?

У книзі доходів відображаються тільки ті суми, які фактично надійшли на поточний рахунок

Підприємцю на загальній системі на розрахунковий рахунок надходить сума по платіжному терміналу. Сума менше ніж та, яка пройшла по терміналу, тому банк бере комісію за перерахування. Чи потрібно цю комісію враховувати в книзі доходів і витрат?

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»