• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Працівнику підвищено оклад: що з індексацією? 

Оклад працівника 1400 грн. Базовий місяць - січень 2015 року. З 1 вересня оклад підвищується на 200 грн. Чи змінюється базовий місяць на вересень і яка при цьому буде індексація?

За відсутність у фіскальному чеку хоча б одного з обов'язкових реквізитів - штраф 

Яка передбачена відповідальність у разі видачі фіскального чеку, в якому відсутні обов'язкові реквізити, в тому числі акцизний податок 5%?

Орендна плата оподатковується військовим збором 

Чи підлягає оподаткуванню військовим збором сума орендної плати, що виплачується за договором оренди нерухомого (рухомого) майна?

Помилка в даті податкової накладної: як виправити?  

Постачальник допустив помилку в даті складання податкової накладної. Декларація з ПДВ була подана з врахуванням цієї накладної. У контрагента вона виходить за інший місяць, включена в декларацію. Як виправити помилку в накладній і що робити з декларацією?

Ремонт і поліпшення основних засобів у 2015 році: облік 

Які особливості обліку ремонтів та модернізації (покращення) основних засобів (транспорту) власних та орендованих з 01.01.2015 р. ?

Візитна картка для працівника - додаткове благо 

Чи вважаються додатковим благом візитні картки, зроблені роботодавцем для працівників підприємства, на яких зазначено логотип та реквізити цього підприємства, а також особисті дані конкретного працівника?

Показник сумаПеревищ: порядок врахування у СЕА ПДВ 

Як у системі електронного адміністрування ПДВ враховується показник суми перевищення формули, передбаченої для розрахунку суми податку, на яку платник може зареєструвати податкові накладні в ЄРПН?

Зміна керівника: нюанси 

Як бути з повідомленням ДФС при зміні керівника ТОВ, якщо спочатку інформація вноситься в держреєстр, потім отримуються ключі ЕЦП? Чи може новий директор видати наказ про вступ в обов'язки директора через місяць після внесення змін у держреєстр та подати повідомлення?

Пенсія, яка перевищує 3 мінімальні зарплати, оподатковується ПДФО 

Чи оподатковуються ПДФО дохід фізособи у вигляді пенсії, яка перевищує три розміри мінімальної заробітної плати?

Підприємство продає рухоме майно своєму працівнику: податкові наслідки 

Чи виникає об’єкт оподаткування податком на доходи фізичних осіб при продажу рухомого майна юридичною особою працівнику підприємства?

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»