• Посилання скопійовано

Що почитати на вихідних: найкраще за травень-червень

Не пройшло й двох місяців з травневих свят, як знову у нас аж чотири вихідні. Якщо ви саме зараз відпочиваєте — бажаємо гарно відпочити. Але якщо відпочинку стало вже занадто і ви навіть встигли скучити за роботою (а нових статей, консультацій та новин не так багато), почитайте найпопулярніші матеріали редакції за останні два місяці — цілком можливо, що ви щось пропустили і от тепер зможете надолужити. 

Що почитати на вихідних: найкраще за травень-червень

1. Індексація зарплати у квітні-травні 2016 року: консультує Мінсоцполітики

34 тис. переглядів

Фахівці Мінсоцполітики на прикладі пояснили (а автори редакції "ДК" доповнили) нюанси індексації зарплати в квітні і травні 2016 року.

 

2. Нова інструкція з ЄСВ: що зміниться з 17 травня?

38 тис. переглядів

Інструкцію про порядок нарахування і сплати ЄСВ приведено у відповідність до правил, які використовуються при обчисленні ЄСВ ще з 01.01.2016 року. Пригадаємо ці правила ще раз та з’ясуємо що суттєво змінилося у новій редакції інструкції.

 

3. Знайомимося з новою формою звіту з ЄСВ

26 тис. переглядів

Розглянемо, як саме змінився новий звіт з ЄСВ та які нюанси його заповнення (на прикладі).

 

4. Індексація зарплати у травні-червні 2016 року: на прикладах

22 тис. переглядів

Фахівці Мінсоцполітики на прикладі пояснили (а автори редакції "ДК" доповнили) нюанси індексації зарплати в травні і червні 2016 року.

 

5. Штатний розпис: як часто його оновлюють?

20 тис. переглядів

Чи потрібно змінювати штатний розпис під кожне підвищення зарплати? Чи просто потрібен наказ про внесення змін до нього?

 

6. Що підготував нам червень: законодавчі зміни і не тільки

20 тис. переглядів

8 важливих змін та подій, які очікують українців у червні 2016 року

 

7. Знайомимося з оновленою формою авансового звіту: зразок заповнення

20 тис. переглядів

Розглянемо, яких змін зазнала нова форма звіту про використання підзвітних коштів та з якої дати її потрібно використовувати

 

8. Оплата днів відрядження - по середній чи денній зарплаті? Інспекція з праці перевіряє!

18 тис. переглядів

Порушення оплати днів відрядження є недодержанням державних мінімальних гарантій в оплаті праці, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі 10 мінімальних зарплат за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення!

 

До зустрічі вже у середу. 
Ваш «Дебет-Кредит»

 


Сподобалась стаття?

Зареєструйтесь на сайті і раз на тиждень, зранку у понеділок, отримуйте на свою поштову скриньку листа від редакції із темою «Головне за тиждень».

Стисло і зрозуміло ми пишемо про найголовніше з того, що сталося минулого тижня і чого Вам очікувати у найближчі п`ять робочих днів. А, отже, Ви ніколи не пропустите усе дійсно найважливіше!

Зареєструватись і отримувати листи від редакції! 


 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»