• Посилання скопійовано

Затверджено зміни до деяких нормативно-правових актів НБУ

Зокрема, знято вимогу щодо консолідації фінзвітності для банків, фінустанов, публічних компаній, юросіб з інвестиційним рівнем кредитного рейтингу

Затверджено зміни до деяких нормативно-правових актів НБУ

Правління Національного банку України 04 червня 2015 року прийняло постанову № 368 "Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України".

Цією постановою внесені деякі зміни до Положення про порядок подання відомостей про структуру власності банку та Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів.

Так, у Положенні про порядок подання відомостей про структуру власності банку вдосконалено норму щодо прозорості такої структури.

У Положенні про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів спрощена оцінка достатності власних коштів набувачів істотної участі у банку для іноземних банків з інвестиційним рівнем кредитного рейтингу. Знято вимогу щодо консолідації фінансової звітності для банків, фінансових установ, публічних компаній, юридичних осіб з інвестиційним рівнем кредитного рейтингу.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»