• Посилання скопійовано

Роз'яснено питання, пов'язані з платежами відокремлених філій в Криму

Нацбанк роз'яснив питання щодо платежів відокремлених підрозділів або філій, які розташовані на території АР Крим та Севастополя

Роз'яснено питання, пов'язані з платежами відокремлених філій в Криму

Нацбанк повідомив, що згідно з листом Держказначейської служби від 21.03.2014 р. №16-11/445-6614 платежі до бюджетів та єдиний соціальний внесок відокремлених підрозділів або філій, які розташовані на території АР Крим та м. Севастополя, можуть бути перераховані на відповідні рахунки, відкриті в органах Казначейства України за місцем реєстрації юридичних осіб.

Крім цього, Нацбанк листом від 21.03.2014 р. №25-205/11846 інформував про заборону здійснення початкових платежів на рахунки отримувача - Головне управління Держказначейської служби в АР Крим, відкриті в ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ "ЧОРНОМОРСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ ТА РЕКОНСТРУКЦІЇ" (див. - Заборонено здійснювати платежі на деякі бюджетні рахунки в Криму >>>). 

У зв'язку із запитами банків щодо порядку повернення без виконання розрахункового документа на переказ коштів на рахунки вищезазначеного отримувача Нацбанк роз'яснив, що банк, повертаючи такий розрахунковий документ без виконання, має зробити на його зворотному боці напис про причину повернення документа без виконання "Недозволений рахунок клієнта отримувача", зазначити дату його повернення та засвідчити це підписами відповідального виконавця і працівника, на якого покладено функції контролера, та відбитком штампа (Лист НБУ від 24.03.2014 р. №25-110/12171).

Усі новини по темі >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»