• Посилання скопійовано

НБУ почав надавати адмінпослуги через «Єдине вікно»

15 вересня запрацювали відділи Нацбанку з обробки документів у територіальних управліннях

НБУ почав надавати адмінпослуги через «Єдине вікно»

Національний банк України (НБУ) оголосив про те, що 15 вересня в територіальних управліннях почали працювати відділи по обробці документів "Єдине вікно". Інформацію про це повідомила прес-служба регулятора. 

У повідомленні йдеться, що цей підрозділ призначений для надання всіх адміністративних послуг НБУ як юридичним, так і фізичним особам. На даний момент, як повідомляє Нацбанк, у відділеннях надається допомога в оформленні скарг, листів, запитів, довідок, в тому числі і про проведення декларування валютних цінностей та власності, та інших документів.

За даними регулятора, рішення про створення "Єдиного вікна" прийнято в рамках проведення реформ регіонів та впровадження електронного документообігу, як складової комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 р.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»