• Посилання скопійовано

НБУ може ввести іменні депозити, на які не поширюються валютні обмеження

Зокрема, регулятор розглядає можливість введення нового інструменту інвестування для населення, на яке не будуть поширюватися поточні обмеження по валютних вкладах

НБУ може ввести іменні депозити, на які не поширюються валютні обмеження

Национальный банк Украины может ввести именные депозиты, на которые не распространяются валютные ограничения. Об этом в ходе совещания сообщила глава НБУ Валерия Гонтарева, передает пресс-служба НБУ в Facebook.

В частности, по словам Гонтаревой, регулятор рассматривает возможность введения нового инструмента инвестирования для населения, на который не будут распространяться текущие ограничения по валютным вкладам - срочные (от 6 месяцев и более) именные депозитные сертификаты в валюте и гривне.

Напомним, ранее Гонтарева заявляла, что НБУ предложит новой Верховной Раде запретить досрочное снятие депозитов.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»