• Посилання скопійовано

Для купівлі валюти необхідно довідку про відсутність податкової заборгованості

Такі довідки можна отримати за попередньо поданою заявою у Центрах обслуговування платників за місцем реєстрації суб’єктів господарювання

Для купівлі валюти необхідно довідку про відсутність податкової заборгованості

З 4 березня Національний банк України ввів нові вимоги для імпортерів - зобов'язав банки при проведенні платежів за імпортними контрактами з попередньою оплатою на суму понад 25 тис. доларів вимагати довідки про відсутність у клієнта податкової заборгованості.

Відтак, згідно з Постановою від 03.03.2015 р. №161 „Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України” до пакету документів, який подається до Національного банку України для підтвердження можливості як купівлі, так і перерахування іноземної валюти, повинен також містити довідку Державної фіскальної служби України про відсутність у резидента заборгованості за податками, зборами, платежами.

Нагадаємо, такі довідки можна отримати за попередньо поданою заявою у Центрах обслуговування платників за місцем реєстрації суб’єктів господарювання.

Джерело: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»