• Посилання скопійовано

Система PayPal не зареєстрована Нацбанком

На сьогодні компанія PayPal з метою отримання дозволу для здійснення діяльності на території України до Нацбанку не зверталась

Система PayPal не зареєстрована Нацбанком

Нацбанк у листі від 19.02.2015 р. № 53-04008/10851 зазначив, що питання можливості використання українськими користувачами послуг компанії PayPal поза його компетенцією.

При цьому зауваживши, що на сьогодні компанія PayPal з метою отримання дозволу для здійснення діяльності на території України до них не зверталась. Система PayPal не зареєстрована Нацбанком. Водночас НБУ не бачить проблеми оплачувати за товари за кордоном за допомогою карток українських банків.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»