• Посилання скопійовано

Банки будуть ретельно моніторити перекази за кордон понад 150 тис. грн.

Нацбанк повідомив, що перекази грошових коштів за кордон за зовнішньоекономічними договорами на суму від 150 000 грн. підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу

Нацбанк в письме от 15.04.2015 г. № 25-02002/24990 сообщил, что переводы денежных средств за границу по внешнеэкономическим договорам (контрактам) на сумму от 150 000 грн. (в эквиваленте) подлежат обязательному финансовому мониторингу. Исключение составляют переводы денежных средств по договорам (контрактам), предусматривающим фактическую поставку товаров на таможенную территорию Украины.

Для соответствующего анализа с целью выявления операций, подлежащих обязательному финансовому мониторингу на сумму свыше 150 000 грн. (в эквиваленте), фактической поставкой считаются действия, связанные с обеспечением поставки на таможенную территорию Украины товаров, которые являются движимыми вещами в понимании Таможенного кодекса Украины.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»