• Посилання скопійовано

НБУ має намір збільшити ліміти поповнення електронних гаманців

Проект постанови також передбачає збільшення максимальної суми для розрахунків електронними грошима з 35 тис. грн/рік до 65 тис. грн/рік

НБУ має намір збільшити ліміти поповнення електронних гаманців

Национальный банк Украины (НБУ) намерен увеличить лимиты пополнения электронных кошельков с 2 тыс. грн до 4 тыс. грн для непополняемых устройств и с 8 тыс. грн до 14 тыс. грн для пополняемых устройств.

Об этом говорится в разработанном регулятором проекте постановления "Об утверждении изменений к положению об электронных деньгах в Украине".

Согласно проекту постановления, также предусматривается увеличение максимальной суммы для расчетов электронными деньгами с 35 тыс. грн/год до 65 тыс. грн/год.

Как отмечает НБУ, необходимость таких изменений обусловлена постоянным развитием рынка электронных денег и появлением новых форм расчетов.

Замечания и предложения к проекту постановления регулятор будет принимать до 12 июня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»