• Посилання скопійовано

НБУ вніс WebMoney.UA до реєстру платіжних систем

Національний банк України зареєстрував систему платежів WebMoney.UA у реєстрі платіжних систем

НБУ вніс WebMoney.UA до реєстру платіжних систем

Про це йдеться в повідомленні WebMoney.UA на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

«WebMoney.UA отримала офіційний статус внутрішньодержавної системи розрахунків. Систему внесено до відповідного розділу Реєстру платіжних систем НБУ 21 травня цього року», – йдеться в повідомленні.

У компанії також зазначають, що завдяки набутому офіційному статусу правова основа WebMoney.UA зміцнилася, відповідно посилилися юридичні гарантії для користувачів системи та можливості контролю її роботи з боку НБУ.

У компанії додали, що набуття офіційного статусу не вплине на тарифи, порядок виведення коштів та інші процедури, які надає WebMoney.UA.

Як повідомлялося, 2013 року тодішнє Міністерство доходів і зборів України проводило обшук у компанії і заблокувало на рахунках 60 млн грн. Тоді головне слідче управління встановило, що правила діяльності цієї платіжної системи не узгоджено з НБУ.

Електронна платіжна система WebMoney відновила повноцінну роботу в Україні в березні минулого року.

Джерело: Forbes.ua

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»