• Посилання скопійовано

Валютний контроль розповсюджується також на гарантійний платіж

Будь-які платежі, що здійснюються на адресу нерезидента до моменту відвантаження товару покупцю-резиденту, вважаються авансовими і на них будуть розповсюджуватись норми Закону №185/94-ВР

Валютний контроль розповсюджується також на гарантійний платіж

Державна фіскальна служба у листі від 06.01.2015 р. №191/6/99-99-22-05-02-15 розглянула питання щодо розповсюдження валютного контролю на гарантійний платіж та повідомила.            

Будь-які платежі, що здійснюються на адресу нерезидента до моменту відвантаження товару покупцю-резиденту, вважаються авансовими і на них будуть розповсюджуватись норми Закону №185/94-ВР "Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті".

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»