• Посилання скопійовано

ФСС з ТВП про роботу в режимі неповного робочого часу в період «декретної» відпустки

Допомога по тимчасовій непрацездатності надається застрахованій особі у формі матзабезпечення, яке повністю або частково компенсує втрату зарплати

ФСС з ТВП про роботу в режимі неповного робочого часу в період «декретної» відпустки

ФСС з ТВП розглянуло питання щодо тимчасової непрацездатності застрахованої особи у період перебування у відпустці по догляду за дитиною.

Отож, якщо жінка перебуває у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку і не працює (не отримує зарплату), то у разі її тимчасової непрацездатності листок непрацездатності не видається.

Проте, у разі тимчасової непрацездатності застрахованої особи, яка працює в режимі неповного робочого часу в період перебування у вищезгаданій відпустці, листок непрацездатності оплачується на загальних підставах (Лист ФСС з ТВП від 04.12.2013 р. №04-30-3449).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»