• Посилання скопійовано

Порядку виплатити компенсації мобілізованим працівникам поки не встановлено

Мінфін розглянув питання щодо виплати компенсацiй iз держбюджету в межах середнього заробiтку працiвникiв, признаних на вiйськову службу за призовом пiд час мобiлiзацiї, на особливий перiод

Порядку виплатити компенсації мобілізованим працівникам поки не встановлено

Мінфін у листі від 26.12.2014 р. № 31-11420-08-10/3261 повідомив, що для забезпечення виконання державних гарантiй працiвникам, призваним на вiйськову службу за призовом пiд час мобiлiзацiї, на особливий перiод, встановлених статтею 119 Кодексу законiв про працю України, Кабiнетом Мiнiстрiв має бути визначений порядок виплати компенсацiй з бюджету. На сьогоднiшнiй день такий порядок не затверджено.

Порядок вiдображення операцiй з виплати мобiлiзованим працiвникам зазначеної компенсацiї залежить вiд механiзму її надання пiдприємствам та установам з Державною бюджету України, який мас бути визначений у згаданому порядку.

Порушене питання опрацьовується Департаментом комплексно iз залученням структурних пiдроздiлiв Мiнiстерства фiнансiв України, якi вiдповiдають за нормативне забезпечення бюджетного процесу та за реалiзацiю державної бюджетної полiтики у сферi оборони.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»