• Посилання скопійовано

Новий порядок нарахування лікарняних і декретних застосовується з 4 липня 2015 року

Для страхових випадків, які настали до 4 липня 2015 року, обчислення середньої зарплати для розрахунку допомоги необхідно здійснювати без урахування змін, внесених Постановою №439

Новий порядок нарахування лікарняних і декретних застосовується з 4 липня 2015 року

ФСС з ТВП у листі від 07.07.2015 р. № 2.4-17-1112 доводить до відома, що постановою КМУ №439, яка опублікована 4 липня 2015 р., внесено зміни до Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2001 №1266.

Відповідно до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» постанови Кабінету Міністрів України, крім постанов, що містять інформацію з обмеженим доступом, набирають чинності з дня їх офіційного опублікування, якщо інше не передбачено самими постановами, але не раніше дня їх опублікування. Враховуючи зазначене, Постанова № 439 набрала чинності з 4 липня поточного року.

Для страхових випадків, які настали до 4 липня 2015 року, обчислення середньої зарплати для розрахунку допомоги за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, необхідно здійснювати без урахування змін, внесених Постановою № 439.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»