• Посилання скопійовано

Посадові оклади для бюджетників також планують змінити заднім числом

Оприлюднено постанову КМУ "Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери"

Посадові оклади для бюджетників також планують змінити заднім числом

У зв'язку з заплановим підвищеннями з 1 вересня 2015 року розміру мінімальної зарплати до 1378 грн (детальніше >>>) та необхідності забезпечення міжкваліфікаційних співвідношень в оплаті праці працівників бюджетної сфери, які оплачуються но основі ЄТС, Кабмін розробив проект постанови "Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери".

Проектом передбачено, що з 1 вересня 2015 року посадовий оклад працівника І тарифного розряду за ЄТС становитиме 1012 грн.

Також пропонується з 1 вересня 2015 року  в штатному розписі посадові оклади (тарифні ставки, ставки заробітної плати) працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери встановити в таких розмірах:

  • 1 тарифного розряду — 1378 грн;
  • 2 тарифного розряду — 1383 грн;
  • 3 тарифного розряду — 1393 грн;
  • 4 тарифного розряду — 1403 грн;
  • 5 тарифного розряду — 1413 грн.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»