• Посилання скопійовано

Змінено кваліфікаційні вимоги до посади «директор підприємства»

Мінсоцполітики внесло зміни до кваліфікаційної характеристики посади «Директор (начальник, інший керівник) підприємства»

Змінено кваліфікаційні вимоги до посади «директор підприємства»

Мінсоцполітики наказом від 22 вересня 2015 року № 951 внесло зміни до кваліфікаційної характеристики посади «Директор (начальник, інший керівник) підприємства»,  розміщеної у Випуску 1 „Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників.

Нагадаємо, що раніше такими вимогами були: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня - не менше 5 років.

Відтепер кваліфікаційними вимогами до цієї посади будуть:

  • вища освіта другого рівня за ступенем магістра за відповідною галуззю знань або вища освіта другого рівня за ступенем магістра;
  • післядипломна освіта за галуззю знань „Управління та адміністрування” або „Право”.
  • стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»