• Посилання скопійовано

Прийняття керівника на новостворене підприємство: хто подає повідомлення до ДФС?

Мінсоцполітики роз'яснило, що повідомлення до ДФС про прийняття керівника на новостворене підприємство має бути підписано особою, яка визначена внутрішніми документами підприємства або установчими документами

Прийняття керівника на новостворене підприємство: хто подає повідомлення до ДФС?

Мінсоцполітики у листі від 18.09.2015 р. №14209/0/14-15/13 нагадує, що до початку роботи працівника інформація про його зарахування має бути подана до Державної фіскальної служби або її територіальних органів.

Порядок подання Повідомлення визначено у Постанові КМУ від 17.06.2015 р. №413. Зокрема, він стосується також і прийняття (обрання) на роботу керівників юридичних осіб.

У випадку прийняття керівника на новостворене підприємство повідомлення про прийняття працівника на роботу до територіальних органів Державної фіскальної служби має бути підписано особою, яка визначена внутрішніми документами підприємства, установи, організації або установчими документами.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»