• Посилання скопійовано

Пам’ятка про застосування податкової соцпільги у 2015 році

У 2015 році граничний обсяг доходу, що дає право на застосування ПСП становить 1710 грн

Пам’ятка про застосування податкової соцпільги у 2015 році

Згідно Закону України „Про Державний бюджет України на 2015 рік” прожитковий мінімум для працездатних осіб та розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2015 року встановлено на рівні 1218 гривні.

Відповідно до Податкового кодексу України податкова соціальна пільга застосовується до доходу у вигляді заробітної плати, якщо її розмір не перевищує суми, яка дорівнює сумі місячного прожиткового мінімуму, діючого для працездатної особи на 1 січня звітного року, помноженої на 1,4 та округленої до найближчих 10 гривень.

У 2015 році граничний обсяг доходу, що дає право на застосування ПСП складає 1710 грн. Мінімальна податкова соціальна пільга буде складати 609 грн., підвищена ПСП – 150% -913-50 грн. і максимальна ПСП – 200% - 1218 грн.

Пам'ятка

ПОДАТКОВІ СОЦІАЛЬНІ ПІЛЬГИ В 2015 РОЦІ >>>

Джерело: Хмільницька ОДПІ

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»