• Посилання скопійовано

Уряд планує збільшити пенсії з січня 2015 року

Кабінет міністрів планує підвищити пенсії з 1 січня 2015 року, якщо Верховна Рада ухвалить урядові економічні, податкові та бюджетні реформи

Уряд планує збільшити пенсії з січня 2015 року

Про це сьогодні сказала міністр соціальної політики Людмила Денісова.

"З 1 січня 2015 року уряд планує збільшити розміри пенсій. Тобто, розміри прожиткового мінімуму, який є в основі нарахування пенсій, і розміри прожиткові для працездатних осіб", - сказала міністр.

Однак, зазначила Л.Денісова, є два варіанти у цьому випадку. Вона пояснила, що уряд вніс до парламенту проекти економічних, податкових та бюджетних реформ. "Якщо б Верховна Рада підтримала ці реформи, тоді б додатково до бюджету надійшло 62 млрд грн. Якщо реформи вони не приймуть, то на старій базі – це буде тільки плюс 24 млрд грн", - зазначила посадовець.

"Якщо внесені урядом реформи будуть підтримані парламентом, то тоді ми будемо розраховувати на 62 млрд грн. І безумовно, це буде підвищення пенсій і заробітних плат", - додала Л.Денісова.

На підставі: УНН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»