• Посилання скопійовано

Уряд буде змушений підняти пенсійний вік для українців - економіст

Уряд України у зв'язку із загостренням соціально-економічної кризи в країні і як наслідок - еміграцією працездатного населення, буде змушений підняти пенсійний вік населення

Уряд буде змушений підняти пенсійний вік для українців - економіст

Правительство Украины в связи с обострением социально-экономического кризиса в стране и как следствие - эмиграцией трудоспособного населения, будет вынуждено поднять пенсионный возраст населения, считает руководитель проектов «Лиги финансового развития» Андрей Блинов.

По его словам, значительная часть трудоспособного населения рассматривает возможность трудовой миграции в страны ЕС, что является большой проблемой для рынка труда в условиях пенсионного кризиса, демографического кризиса и кризиса рождаемости.

«Министр социальной политики сказал, что у него есть надежда, что не придется поднимать пенсионный возраст, но придется. Европа поднимает, мы идем в этом плане четко по европейским стандартам», - сказал эксперт.

Как сообщалось, министр социальной политики Украины Павел Розенко заявил, что повышение пенсионного возраста не принесет бюджету Пенсионного фонда желаемого эффекта.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»