• Посилання скопійовано

Cкорочення пенсій не буде стосуватися осіб, які отримують пенсію менше 1423 грн

Скорочення пенсій на 15 % не буде стосуватися осіб, які отримують пенсію менше 1423-х гривень станом на сьогоднішній день

Cкорочення пенсій не буде стосуватися осіб, які отримують пенсію менше 1423 грн

Для працюючих пенсіонерів, котрі отримують менше 1423 гривні, виплати не скорочуватимуться. Про це повідомив Міністр соціальної політики Павло Розенко.

«Ми відпрацювали єдине, на мій погляд, правильне рішення - скорочення пенсій на 15 відсотків не буде стосуватися осіб, які отримують пенсію менше 1423-х гривень станом на сьогоднішній день», - сказав він.

«Також за пропозиціями уряду і пропозиціями народних депутатів і комітетів прийнято рішення не передбачати обмеження пенсій для військовослужбовців – осіб рядового і начальницького  складу,  а також працівників відповідно Міністерства оборони, головного управління розвідки, Міністерства внутрішніх справ, всіх силових органів, які сьогодні залучені в проведенні відповідно антитерористичної операції», - додав Розенко.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»