• Посилання скопійовано

Як правильно заповнити розрахунковий документ з єдиного соцвнеску

Міндоходів нагадує, як заповнюється поле «Призначення платежу» розрахункового документа при сплаті єдиного внеску

Столичні фахівці Міндоходів інформують, що при сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування поле «Призначення платежу» розрахункового документа заповнюється таким чином:

*

;101

; код за ЄДРПОУ

; сплата єдиного внеску

;

;

;

1

2

3

4

5

6

7

1 – службовий код («*»);

2 – код виду сплати («101» – Сплата суми єдиного внеску);

3 – код за ЄДРПОУ  платника, який здійснює сплату;

4 – друкується роз’яснювальна інформація про призначення платежу;

5 – не заповнюється;

6 – не заповнюється;

7 – не заповнюється.

Також, київські спеціалісти Міндоходів повідомляють, що з 1 жовтня 2013 року Міністерством доходів і зборів України розпочало процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Кияни стосовно єдиного соціального внеску можуть звертатись до Центрів обслуговування платників, які діють при кожному територіальному органі ГУ Міндоходів у м. Києві за місцем реєстрації, до Консультаційного центру ГУ Міндоходів у м. Києві за телефоном: 461-77-00 та безпосередньо до відділу адміністрування єдиного соціального внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у м. Києві за телефоном: 236-05-50.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»