• Посилання скопійовано

Сплачуєте ЄСВ – заповніть правильно «платіжки»

Податківці нагадують, як правильно заповнити поле "Призначення платежу" при поверненні платнику помилково сплачених коштів єдиного внеску

Сплачуєте ЄСВ – заповніть правильно «платіжки»

У разі заповнення документів на переказ при сплаті (стягненні) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру сплачених коштів, платники повинні користуватися Порядком, що затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 р. №609.

Так, при поверненні платнику (підприємство "Інструмент", що має код за ЄДРПОУ 20140758) помилково сплачених коштів єдиного внеску поля "Призначення платежу" заповнюється наступним чином:

*

;107

;20140758

;повернення помилково сплачених коштів єдиного внеску

;

;

;

1

2

3

4

5

6

7

1 - службовий код ("*");

2 - код виду сплати ("107" - повернення сум податків і зборів, помилково або надміру зарахованих до бюджету / єдиного внеску);

3 - код за ЄДРПОУ платника, якому здійснено повернення (підприємство "Колос", що має код за ЄДРПОУ 20140758);

4 - друкується роз'яснювальна інформація про призначення платежу;

5 - не заповнюється;

6 - не заповнюється;

7 - не заповнюється.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»