• Посилання скопійовано

Спрощено процедуру внесення інформації в реєстр пільговиків

Відтепер інформація про членів сім’ї пільговика, на яких поширюються пільги, може бути внесена до Реєстру на підставі документів, що підтверджують їх родинні стосунки

Спрощено процедуру внесення інформації в реєстр пільговиків

З переліку документів, які подаються громадянами для внесення інформації про них до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, виключено довідку про склад сім’ї. За словами Міністра соціальної політики Людмили Денісової, таке рішення ухвалив Кабінет Міністрів України.

Відтепер, зазначила Міністр, інформація про членів сім’ї пільговика, на яких поширюються пільги, може бути внесена до Реєстру на підставі документів, що підтверджують їх родинні стосунки. Це, зокрема, паспорт, свідоцтво про шлюб та свідоцтво про народження.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»