• Посилання скопійовано

Єдиний внесок, сплачений під час АТО, «поверненню та обміну не підлягає»

Не підлягають поверненню суми ЄСВ, сплачені з 14.04.2014 р. в період АТО платниками, які в повному обсязі нарахували, обчислити і сплатити ЄСВ на нараховану заробітну плату

Єдиний внесок, сплачений під час АТО, «поверненню та обміну не підлягає»

У ГФСУ спросили, подлежат ли возврату или зачисляются в счет будущих платежей суммы ЕСВ, уплаченные с 14.04.2014 г. в период АТО плательщиками, которые находятся на территории населенных пунктов, где проводилась эта операция.

Ответ налоговиков был следующим.

Не подлежат возврату суммы ЕСВ, уплаченные с 14.04.2014 г. в период АТО плательщиками, которые в полном объеме начислили, исчислили и уплатили ЕСВ на начисленную заработную плату (доход, денежное обеспечение).

В счет будущих платежей указанные суммы ЕСВ также не засчитываются, поскольку они не являются суммами ошибочно уплаченных средств.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»