• Посилання скопійовано

Мінфін оновив Порядок зарахування єдиного внеску в рахунок майбутніх платежів

Розроблено проект Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів ЄСВ або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів

Державна фіскальна служба України оприлюднила проект Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів .

Проект розроблено відповідно статей 9, 11, 26 Закону України від 08 липня 2010 року "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"  з метою забезпечення реалізації законних прав платників єдиного внеску, створення дієвого механізму зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску, повернення платникам або перерахування на відповідні рахунки помилково сплачених коштів єдиного внеску.

Оскільки зазначений механізм передбачає чітке розмежування обовʼязків, покладених на структурні підрозділи фіскального органу та фонди загальнообовʼязкового державного соціального страхування, визначення термінів виконання цих обовʼязків, перелік необхідних документів тощо, то у разі затвердження акта очікується досягнення поставленої мети. 

Зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України, 04655 МПС, м. Київ – 53, Львівська площа буд. 8,

e-mail: finance@sfs.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»