• Посилання скопійовано

Які адмінправопорушення розглядає Фонд соцстраху?

До завершення заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соцстраху, Фонд соцстраху з тимчасової втрати працездатності виконує функції та завдання, передбачені Законом №1105

Які адмінправопорушення розглядає Фонд соцстраху?

ФСС з ТВП у листі від 02.06.2015 р. № 24-17-923 повідомив, що до завершення заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соціального страхування України, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності виконує функції та завдання передбачені Законом № 1105.

З 1 квітня 2015 року робочі органи ФСС з ТВП мають право розглядати справи про адміністративні правопорушення в рамках Закону № 1105 від імені Фонду соцстрахування України та застосовувати адмінштрафи, передбачені ст. 165 КУпАП та ст. 188-23 КУпАП.

Цим правом відповідно до Закону № 1105 наділено ФСС з ТВП до завершення в установленому порядку заходів, пов'язаних з утворенням Фонду соціального страхування України.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»