• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект щодо порядку оскарження недоїмки з ЄСВ

Оприлюднено проект наказу, яким затверджується Порядок розгляду контролюючими органами скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати ЄСВ та на рішення про нарахування пені та накладання штрафу

Оприлюднено проект щодо порядку оскарження недоїмки з ЄСВ

На сайті ДФСУ з'явився проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку розгляду контролюючими органами скарг на вимоги про сплату недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та на рішення про нарахування пені та накладання штрафу" (завантажити >>>). 

Основною метою проекту наказу є забезпечення практичного застосування положень Закону України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування” щодо подання скарг платниками єдиного внеску та їх розгляду контролюючими органами.

Проектом встановлюється процедура оскарження платниками єдиного внеску вимог про сплату недоїмки зі сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та рішень про нарахування пені та накладення штрафу під час адміністративного оскарження. 

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»