• Посилання скопійовано

Увага! Змінилися усі рахунки з ЄСВ!

З 15 вересня 2015 року вступили в дію небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я органів ДФСУ для сплати єдиного соціального внеску

Увага! Змінилися усі рахунки з ЄСВ!

Нагадуємо, що протягом минулого тижня реквізити нових рахунків для сплати ЄСВ послідовно оприлюднили всі регіональні ДФС, про що ми вже Вас повідомляли у цій новині.

А у п'ятницю, 11 вересня,  нові рахунки з'явились і на сайті ДФС України. Переглянути >>>

Порядок відкриття цих рахунків, ознаки кодування та аналітичні параметри прописані у наказі Держказначейства від 27.12.2013 р. № 217. З окремими питаннями ми також допомагали розібратися Вам  тут >>>

Старі рахунки на ім’я територіальних органів Міндоходів нібито залишаються відкритими (згідно з повідомленнями на офіційних сайтах деяких регіональних ДФС). Кошти єдиного внеску, спрямовані туди з 15.09.2015 р., обіцяють автоматично перераховувати на відповідні рахунки територіальних органів ДФС. Але краще, звісно, не ризикувати.

За додатковою інформацією рекомендуємо звертатись до ДПІ області за своїм місцем реєстрації як платників податків.

Завантажити реквізити нових рахунків можна також у розділі "Довідники" на нашому порталі >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»