• Посилання скопійовано

Суд зобов'язав Кабмін переглянути прожитковий мінімум

Окружний адміністративний суд міста Києва зобов’язав Уряд переглянути рівень прожиткового мінімуму в Україні

Суд зобов'язав Кабмін переглянути прожитковий мінімум

17 вересня 2015 року Окружний адміністративний суд міста Києва завершив розгляд справи про незаконність існуючого прожиткового мінімуму в Україні. Суд зобов'язав Кабінет Міністрів України вжити передбачені законодавством заходи та реалізувати наявну компетенцію, а саме - провести науково - громадську експертизу набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму в Україні, а також переглянути вміст наборів непродовольчих товарів, продуктів харчування та послуг для основних соціально-демографічних груп населення.

Суд також зобов'язав Кабінет Міністрів України встановити розмір прожиткового мінімуму в Україні на 2015 рік в порядку та на підставі положень Закону України “Про прожитковий мінімум”.

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»