• Посилання скопійовано

Як притягнути до відповідальності посадових осіб Фіскальної служби? (відео)

Відеокоментар податкового адвоката до законопроекту №1265 від 04.12.2014 р. та рекомендації щодо притягнення до відповідальності посадових осіб ДФС

04.12.2014 р. у Верховній Раді України зареєстровано Законопроект №1265, який  передбачає введення фінансової відповідальності посадових і службових осіб податкових та митних органів за порушення законодавства.

Вважаю, що даний законопроект, як і його аналогічні попередники, не зробить відчутного впливу на фіскальний характер результатів перевірок.

Практичні способи притягнути до відповідальності посадових осіб ДФС:

- Окрема ухвала судді, який розглядає справу, про скасування податкового повідомлення-рішення;
- Залучення до справи про скасування податкового повідомлення-рішення представника прокуратури;
- Заява в прокуратуру про злочин представників ДФС.

Олександр Смирнов,
керівник податкової практики Консалтингової компанії  "Де Факто"
www.defacto.com.ua

Якщо Вас цікавить позиція адвоката з будь-якого питання, що має відношення до податкових конфліктів або господарської діяльності підприємства - Ви можете повідомити про них в коментарях і Ваші побажанні будуть враховані при підготовці наступних відео.

Джерело: Консалтингова компанія "Де Факто"

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»