• Посилання скопійовано

За продаж алкоголю і сигарет з рук передбачено штраф

На ринках забороняється продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів фізичними особами, які не є суб'єктами підприємницької діяльності

За продаж алкоголю і сигарет з рук передбачено штраф

Мінекономрозвитку у своєму листі від від 11.06.2014 р. №3503-06/19380-07 повідомило, що реалізація алкогольних напоїв і сигарет фізособою з рук тягне за собою накладення штрафу від 510 до 850 грн. з конфіскацією предметів торгівлі. 

Продаж ювелірних виробів фізичною особою у дрібнороздрібній торговельній мережі, на ринках та з рук забороняється. 

Ліки, лікарські рослини, ювелірні та інші вироби з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння можна продавати на ринках тільки за умови наявності ліцензії. 

На ринках забороняється продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів фізичними особами, які не є суб'єктами підприємницької діяльності.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»