• Посилання скопійовано

За незбереження за мобілізованим місця роботи пропонують штрафувати

Пропонується ввести штраф за незабезпечення збереження за мобілізованими працівниками місця роботи, посади та виплати середнього заробітку

За незбереження за мобілізованим місця роботи пропонують штрафувати

На сайте Минсоцполитики обнародован законопроект «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления ответственности руководителей предприятий, учреждений, организаций за невыполнение требований законодательства относительно сохранения за работниками, призванными на военную службу по призыву при мобилизации, в особый период, места работы, должности и выплаты среднего заработка».

Документом предлагается ввести штраф за необеспечение сохранения за мобилизованными работниками места работы, должности и выплаты среднего заработка - в пятикратном размере минимальной заработной платы, установленной законом на момент выявления нарушения, за каждого работника, относительно которого совершено нарушение.

Кроме того, для должностных лиц за вышеуказанное нарушение предлагается ввести административный штраф в размере от 510 до 1700 грн.

Замечания и предложения к проекту Минсоцполитики принимает в течение месяца.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»