• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект Порядку застосування «алкогольно-тютюнових» штрафів

ДФСУ оприлюднила проект, яким вносяться зміни до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону №481/95-ВР

Оприлюднено проект Порядку застосування «алкогольно-тютюнових» штрафів

На сайті ДФС розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України  “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” (завантажити >>>).

Проект постанови розроблено з метою приведення у відповідність до норм Закону України від 10 лютого 2015 року № 176 нормативно-правових актів Уряду у частині зарахування сум фінансових санкцій, стягнених відповідно до Порядку застосування фінансових санкцій, передбачених статтею 17 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 червня 2003 року № 790, та здійснення контролю за їх надходженням.

Також приведено у відповідність назву органу виконавчої влади, що здійснює ліцензування виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного, спирту етилового ректифікованого плодового, спирту-сирцю виноградного, спирту-сирцю плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів до постанов Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року № 160 “Про утворення Державної фіскальної служби” та від 21 травня 2014 року № 236 “Про Державну фіскальну службу України”.

Проектом постанови також передбачено приведення термінології Порядку у відповідність до вимог Господарського кодексу України.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються на адресу розробника – dep.sat21@gmail.com, а також на адресу Державної регуляторної служби України –01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»