• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект Порядку обробки персональних даних у Держреєстрі фізосіб

ДФСУ оприлюднила проект наказу „Про затвердження Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних – Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків”

Оприлюднено проект Порядку обробки персональних даних у Держреєстрі фізосіб

Державна фіскальна служба України на своєму сайті розмістила проект наказу Міністерства фінансів „Про затвердження Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних – Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків” (далі – проект наказу) та пояснювальну записку до нього (завантажити >>>).

Проектом наказу встановлюються загальні вимоги до організаційних та технічних заходів захисту персональних даних під час їх обробки у базі персональних даних - Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.

Проектом наказу визначено:

мета обробки персональних даних у ДРФО;

склад персональних даних, що обробляються відповідно до встановленої мети;

місцезнаходження бази персональних даних;

порядок захисту персональних даних, у т. ч. від незаконної обробки та незаконного доступу до них;

відповідальний структурний підрозділ, який відповідно до його прав та обов’язків на підставі положення про нього здійснює організацію роботи, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу надсилаються від фізичних та юридичних осіб упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів, управління реєстрації та обліку платників; електронну – drfo_minrd@i.ua.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»