• Посилання скопійовано

Зміни для платників єдиного податку вступили в дію

Відповідно до Закону від 24.10.2013 р. № 657-VІІ з 1 січня 2014 року щодо єдиного податку починає діяти ряд змін

Зміни для платників єдиного податку вступили в дію

Следовательно, начнут действовать следующие нововведения:

- свидетельство плательщика единого налога будет заменено Реестром (регистрация, внесение изменений и аннулирование регистрации предприятия как плательщика единого налога будет осуществляться путем внесения соответствующих записей в Реестр плательщиков единого налога. При этом свидетельство уже не будет выдаваться);

- в случае аннулирования регистрации плательщика единого налога по решению налоговых органов предприятие может опять перейти на упрощенную систему налогообложения только по истечении четырех кварталов подряд;

- аннулирование регистрации плательщика единого налога органом Миндоходов осуществляется при наличии налогового долга на каждое первое число месяца в течение 2 кварталов подряд.

Джерело: УНН

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»