• Посилання скопійовано

Довідку про наявність землі надає Держземагенство або Укрдержреєстр

Податківці ро'яснили, де можна отримати відомості (довідку) про наявність земельних ділянок з метою набуття (підтвердження) статусу платника єдиного податку 4-ої групи

Довідку про наявність землі надає Держземагенство або Укрдержреєстр

ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗіР" (категорія 108.02.06) роз'яснила, що cільськогосподарські товаровиробники для отримання інформації щодо земельних ділянок, які перебувають у їх власності  або надані ними у користування (у тому числі на умовах оренди) мають звернутися до відповідних територіальних органів Держземагенства України та/або Державної реєстраційної служби України за місцем знаходження земельних ділянок. 

При цьому, додаток «Відомості про наявність земельних ділянок», який є невід’ємною частиною податкової декларації, заповнюється платником єдиного податку четвертої групи на підставі документів, що підтверджують право власності та/або користування земельними ділянками, у тому числі договори оренди земельної частки (паю) або на підставі інформації, отриманої від територіальних органів Держземагенства України та/або Державної реєстраційної служби України.

Відомості (довідка) про наявність земельних ділянок як окремий документ до контролюючих органів не подається.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»