• Посилання скопійовано

Оподаткування фінансової допомоги, що не була включена до бази оподаткування ЄП у період її отримання

Як оподатковується поворотна фінансова допомога, отримана платником єдиного податку до 01.01.12 р., що не була включена до бази оподаткування єдиним податком у період її отримання та після 01.01.12 р. залишається не повернутою?

Така сума отриманої поворотної фінансової допомоги оподатковується за ставками єдиного податку, які діяли на дату її отримання (до 01.01.12 р.). Вона повинна бути включена юридичною особою — платником єдиного податку до бази оподаткування єдиним податком у тому звітному періоді, в якому було її отримано, шляхом подання уточнюючої податкової декларації або уточнення показників у складі звітної (нової звітної) податкової декларації.

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»