• Посилання скопійовано

Виручка оподатковується єдиним податком тільки один раз

Наказ ДПСУ від 24.12.2012 року №1183 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо порядку визначення складу доходів суб'єктів господарювання - фізичних осіб - платників єдиного податку"

ДПС підтверджує узагальнюючим роз'ясненням позицію, викладену в листах від 26.11.2012 р. №6017/0/61-12/15-2216є, №9779/0/71-12/15-2217 (детальніше >>).

Якщо фізична особа - підприємець вносить на свій поточний рахунок у банку, відкритий для здійснення підприємницької діяльності, готівку, яка уже була відображена у Книзі, то в платіжному дорученні зазначається призначення платежу - виручка за певний період. Таким чином, зазначена виручка повторно не включається до доходу платника єдиного податку.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»