• Посилання скопійовано

Шановні платники ЄП! Своєчасно повідомляйте про свої реєстраційні зміни

У разі зміни податкової адреси суб'єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності, видів господарської діяльності заява подається платниками ЄП І і ІІ груп не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни

Шановні платники ЄП! Своєчасно повідомляйте про свої реєстраційні зміни

Державна податкова інспекція у Оболонському районі м. Києва ДПС повідомляє, що відповідно до пункту 8 Порядку подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 20.12. 2011 р. №1675, у разі, якщо змінилося найменування юридичної особи, прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків) необхідно подати до органу податкової служби за місцем реєстрації відповідну заяву. Заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін.

У разі зміни податкової адреси суб'єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності, видів господарської діяльності заява подається платниками єдиного податку першої і другої груп не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни.

У разі зміни податкової адреси суб'єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності заява подається платниками єдиного податку третьої і четвертої груп разом з податковою декларацією за податковий (звітний) період, у якому відбулися такі зміни.

Джерело: ДПІ у Оболонському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»