• Посилання скопійовано

Сільгосптоваровиробникам хочуть повернути пільги

ВРУ прийняла за основу законопроект, яким пропонується повернути сільгосптоваровиробникам пільги, якими вони користувались до 01.01.2015 року

Сільгосптоваровиробникам хочуть повернути пільги

Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" щодо уточнення та приведення у відповідність об'єкта оподаткування для платників, що обрали спрощену систему оподаткування"

Законопроектом пропонується привести положення Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" у відповідність із чинними нормами Податкового кодексу України. Зокрема, пропонується внести зміни до абзацу четвертого пункту 1 статті 2 Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", якими звільнити від відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій сільськогосподарських товаровиробників, які віднесені до четвертої групи платників єдиного податку, повернувши цим товаровиробникам ті пільги, якими вони користувались до 01.01.2015 року, як платники фіксованого сільськогосподарського податку.

Законопроект зареєстровано за №2229.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»