• Посилання скопійовано

Відображення доходу в старих книгах обліку: в гривнях чи в гривнях з копійками?

Книги обліку доходів (доходів і витрат), затверджені до 28.07.2015 р., діють до їх закінчення. Відповідно дані у них, зі слів податківців, повинні заповнюватись у гривнях без копійок

Відображення доходу в старих книгах обліку: в гривнях чи в гривнях з копійками?

Нагадуємо, що з 28.07.2015  року набрав чинності наказ Мінфіну від 19.06.2015 № 579, яким затверджені форми книги обліку доходівкниги обліку доходів і витрат та порядки їх ведення.

Дані книги тепер заповнюються у гривнях з копійками. 

Книги, зареєстровані до 28.07.2015 р., діють до їх закінчення. 

Таким чином, як зазначили податківці в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 107.07), зареєстровані до 28.07.2015 книги, форма яких визначена наказом № 1637, використовуються до їх закінчення та заповнюються відповідно до вимог порядків їх ведення, затверджених цим наказом (у гривнях, без копійок, з відповідним округленням за загальновстановленими правилами).

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»