• Посилання скопійовано

Обсяги будівництва в Україні знизилися

Нове будівництво, реконструкція і технічне переозброєння становлять 80,7% від загального обсягу виконаних будівельних робіт

У січні — липні 2012 року підприємства України виконали будівельні роботи на суму 30,2 млрд грн. У порівнянних цінах це становить 93,8% до обсягів будівництва у відповідному періоді попереднього року. Про це свідчать дані Державної служби статистики.
Нове будівництво, реконструкція і технічне переозброєння становлять 80,7% від загального обсягу виконаних будівельних робіт. Капітальний та поточний ремонти — 12,5% і 6,8% відповідно.
Нагадаємо, Державна архітектурно-будівельна інспекція України констатує значне (більш ніж у півтора разу) зростання будівельної активності в Україні.
Так, за червень 2012 року було зареєстровано 8555 дозвільних документів на початок будівельних робіт, у липні — 9235 документів, тимчасом як за аналогічні періоди минулого року було відповідно зареєстровано лише 4595 та 5773 документів.
Усього за минулий рік було офіційно розпочато будівництво 47 963 об'єктів різних категорій складності та прийнято в експлуатацію 52 191 об'єктів. А за сім місяців поточного року вже розпочато будівництво 51014 об'єктів, 99% з яких — за декларативним принципом. Прийнято в експлуатацію 50 942 об'єктів.

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»