• Посилання скопійовано

Для отримання дитячих виплат потрібно буде показати довідку про доходи

Щомісячна виплата в розмірі 130 грн по догляду за дитиною в поточному році збережеться, але для її отримання потрібно буде надати документи про доходи сім'ї

Для отримання дитячих виплат потрібно буде показати довідку про доходи

Об этом сообщил министр финансов Александр Шлапак.

"Как получали 130 грн, так и будут получать, но нужно будет подать необходимый пакет документов о доходах семьи", – сообщил он на встрече с региональными СМИ в Киеве в пятницу.

Он напомнил, что в результате внесения изменений в госбюджет на 2014 год финансирование выплат при рождении ребенка в 2014 году было сокращено, теперь за рождение первого, второго и третьего ребенка будет выплачиваться одинаковая сумма в размере 41 тыс. грн.

"Мы в госбюджете поменяли систему поддержки семей, которые растят детей... До принятия последних изменений в бюджет платилось 30 тыс. грн за первого ребенка, 60 тыс. грн за второго ребенка и 120 тыс. – за третьего. Сейчас мы решили, что такой возможности нет и мы будем платить за каждого новорожденного ребенка сумму, которая приблизительно будет равна 41 тыс. грн, и ее выплата будет растянута на три года", – сказал он.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»