• Посилання скопійовано

З жовтня абонплата за домашні телефони підвищиться на 17,5%

Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації на черговому засіданні 2 вересня затвердила остаточну версію проекту підвищення розцінок на цю послугу

З жовтня абонплата за домашні телефони підвищиться на 17,5%

З 1 жовтня в Україні в середньому на 17,5% підвищаться тарифи на фіксований місцевий зв’язок (абонплата за обслуговування домашніх телефонів).

Про це повідомили в прес-службі регулятора.

Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації на черговому засіданні 2 вересня затвердила остаточну версію проекту підвищення розцінок на цю послугу. Документ був направлений на реєстрацію в Мін’юст.

Нагадаємо, цієї весни телекомунікаційна компанія “Укртелеком” звернулася до комісії з пропозицією підвищити тарифи на місцевий зв’язок у середньому на 25%.

Але НКРЗІ вирішила врахувати не всі пункти в економічному обгрунтуванні про збільшення розцінок, підготовленому “Укртелекомом”.

“Укртелеком” є основним гравцем на ринку фіксованого місцевого зв’язку.

Компанія контролює 78% ринку і обслуговує 7,5 млн абонентів.

Нагадаємо, зараз послуги місцевого зв’язку в базовому тарифі “Укртелекому” обходяться в 39,91 грн/місяць в місті і 31,58 грн/міс – у селі.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»